Bloemen op uw trouwfeest

Uw huwelijk, één van de mooiste dagen in je leven worden alleen nog maar mooier en feestelijker met de prachtigste bloemen. Ik sta u graag bij om mee te brainstormen over toffe en nieuwe ideeën om van uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Samen zoeken we naar een mooi thema dat doorloopt van bruidsboeket tot feestzaalversiering en dat helemaal bij jullie past.

Bloemenkroon

Bloemenkroon

Niets zo romantisch dan bloemen in je haar. Een bloemenkroon, bloemendiadeem, bloemenkrans, een speld met bloemen of bloemen in een vlecht of opgestoken haar maken je outfit helemaal af.

Bruidsboeket

Bruidsboeket

De zomer, lente, herfst en zelfs de winter hebben de mooiste bloemencombinaties te bieden voor uw bruidsboeket. Deze bloemen zetten de trend voor uw hele huwelijksthema en ik zoek graag met u mee naar de mooiste mogelijkheden.

Corsages

Corsages

Corsages ofwel mini boeketjes zijn nog steeds in trek tijdens de bruiloft. Niet alleen de buidegom staat er sierlijk mee, maar ook uw naaste familie en vrienden, die zo belangrijk zijn voor jullie op die speciale dag.

Feestzaal decoratie

Feestzaal decoratie

De grootste bloemenpracht vind je op het huwelijksfeest zelf en maken je trouwthema helemaal af. Doe hier je inspiratie op en laat een seintje als je graag eens jouw plannen doorneemt.

Kerkversiering

Kerkversiering

Meteen een feestelijk gevoel wanneer u uw genodigden in de kerk al verrast op bloemenpracht. Een mooi versierd altaar, een feestelijk gangpad, rozenblaadjes bij de inkom, … ik bespreek graag met u alle opties.

Trouwauto

Trouwauto

Ook de hele huwelijksstoet mag gezien worden. Is het een trouwkoets, trouwbus, trouwauto’s, …. wie weet een trouwfiets, elk bloemetje fleurt uw hele entourage op.